Satu Campuran Butiran Kreatif: The Townhouse Vale di Kuala Lumpur

Blu Water Studio menyelesaikan reka bentuk dan pembangunan untuk projek asal yang bertajuk "The Townhouse Vale"Dan terletak di Kuala Lumpur, Malaysia. Kerja mereka memaparkan suasana yang seakan menarik, hampir seperti Bohemia, memberikan suasana tenang kontemporari. Anda dapat melihat bagaimana susun atur pelan terbuka dipertingkatkan dengan penempatan kreatif perabot dan butiran menghias, menghasilkan perpaduan harmoni dan selesa.

Luangkan masa anda dan temukan banyak butiran asal yang dipamerkan oleh gambar-gambar di bawah! Dari seni grafik yang mengagumkan ke objek perabot dan pencahayaan yang tidak dijangka, pedalaman ini mungkin memberikan kesan yang kuat. Kami sangat menyukai reka bentuk bilik tidur, ruang yang mereka tawarkan dan rasa santai yang mereka sediakan. Nook membaca, kertas dinding kreatif dan warna ceria menambah sehingga melengkapkan imej kehidupan damai. Bagaimanakah anda mengulas tentang reka bentuk bilik di bawah? Nikmati apa-apa detail? Jangan ragu untuk meninggalkan komen dan berkongsi pendapat anda dengan komuniti Freshome!

Penulis: Simon Jenkins, E-Mel

Tinggalkan Komen Anda