A Home Refreshing: Retreat Summer Summer di Washington

Rumah yang mesra dan selesa ini direka oleh Bosworth Hoedemaker, LLC dan terletak di Pulau Guemes, Washington. Pertunjukan antara ruang persendirian dan awam adalah tema dalam fikiran ketika membangunkan projek ini yang dipanggil North Puget Sound Compound. Pemilik mempunyai kenangan indah tentang masa yang dihabiskan di kabin musim panas, oleh sebab itu para arkitek membayangkan laman web dengan lebih dari satu retret yang selesa. Dengan cara ini keluarga dapat menikmati masa yang santai di salah satu daripada dua kabin yang menarik, yang agak serupa dalam bentuk. Lebih-lebih lagi, laman berstruktur yang luar biasa ini memberi peluang yang baik untuk keluarga dan para tetamu untuk saling terlibat dalam persekitaran dan pada penghujung hari ia menawarkan privasi lengkap. Sebagai satu langkah di dalam, perkara menjadi lebih menarik. Unsur-unsur kayu membuat kontras yang indah dengan cat dinding putih dan memastikan suasana hangat. Alam dibawa masuk ke dalam rumah disebabkan oleh tingkap yang luas dan perabot kayu asli. Semua dalam semua, rumah yang mengagumkan, yang nampaknya menjemput penontonnya untuk berehat.

Penulis: Simon Jenkins, E-Mel

Tinggalkan Komen Anda