Pavilion Taman Kreatif dan Fungsi di London: Projek Shoffice

Menggabungkan fungsi dan reka bentuk arca, minda kreatif di Platform 5 Architects mengembangkan satu projek yang menarik di London, England. Shoffice adalah sebuah pavilion taman yang terletak di belakang rumah bertingkat 1950 di St John's Wood dan memaparkan luaran yang menarik. Pendek kata, pemilik memerlukan "objek patung yang mengalir ke ruang kebun", Oleh itu para arkitek mencapai hanya itu: struktur yang terbuat dari kayu, sesuai untuk menampung pejabat dan menumpahkan.

Berikut adalah petikan dari siaran akhbar rasmi yang disediakan oleh pemaju projek: "Ruang pejabat berlapis menggali ke dalam shell kayu elips yang diekstrusi, mengingatkan pencukur kayu, dan membentuk teres kecil di rumput. Bahagian pedalaman adalah oak yang dibarisi dan dilengkapi dengan meja dan penyimpanan cantilevered. Dua bumbung lampu - satu glazed di atas meja dengan yang lain terbuka ke langit di luar pejabat membawa cahaya ke dalam ruang kerja". Bagi kami, ini kelihatan seperti projek moden, praktikal dan estetik yang menarik. Kami berharap dapat melihat reaksi anda juga.

Penulis: Simon Jenkins, E-Mel

Tinggalkan Komen Anda